GetLicense helpt leerlingen snel op weg met het extra snelle servicepakket

De drukte bij rijscholen in heel Nederland is enorm, waardoor leerlingen lang moeten wachten voordat ze mogen starten met rijlessen of examen mogen doen. Voor leerlingen die snel hun rijbewijs willen halen is dit een grote teleurstelling. Sommige leerlingen bieden zelfs meer geld aan om eerder aan de beurt te komen. Om dit te voorkomen biedt GetLicense een extra snel servicepakket aan voor de leerlingen die per se op de korte termijn het autorijbewijs willen halen.

Hogere kosten, maar wel verzekerd van snelle startdatum

Door de drukte bij het CBR kunnen nieuwe leerlingen bij GetLicense, een rijschool in Arnhem, pas aan het einde van het najaar een praktijkexamen plannen. Leerlingen die snel hun rijbewijs willen halen, bieden daarom op gereserveerde examenmomenten. GetLicense vindt dit niet eerlijk naar leerlingen die al een plek hebben bemachtigd. Om mee te denken met de leerlingen die last hebben van lange wachttijden, introduceert de rijschool het extra snel servicepakket. Dit kost meer geld vergeleken met de doorgaans gehanteerde pakketten, maar verzekert leerlingen van een startdatum binnen een aantal weken. Dit is inclusief een praktijkexamen en begeleiding.

Rijschool GetLicense in Arnhem is een opkomende rijschool in Arnhem, maar afgelopen maanden was het drukker dan voorheen. De eigenaar van de rijschool had verwacht dat de drukte na de coronapandemie zou toenemen, maar hij had niet gedacht dat het zo erg zou worden. In de zomer van 2023 bereikte de drukte een hoogtepunt. De toekomst is onzeker, maar de eigenaar durft niet te voorspellen of de drukte in de toekomst weer afneemt. “Misschien is het volgend jaar wel weer rustig en vragen we ons af waarom het zo rustig is.”

Benieuwd wat het extra snelle servicepakket exact is? Neem een kijkje op de website van getlicense.nl en lees alle details over het pakket.

Mobiele versie afsluiten