Ecologische voetafdruk minimaliseren met een gezamenlijke bedrijfsruimte

Het milieubewust leven wordt steeds belangrijker voor de samenleving. Het streven naar duurzaamheid is niet alleen een individuele verantwoordelijkheid, maar ook een collectieve inspanning. Met die reden zijn er in de afgelopen jaren steeds meer gezamenlijke bedrijfsruimtes, zoals bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland, op de kaart gekomen. Dit biedt een unieke kans om de ecologische voetafdruk van bedrijven significant te verlagen. Met het delen van voorzieningen kan er effectief bespaard worden op water- en energieverbruik, wat bijdraagt aan het minimaliseren van de impact op het milieu. 

Kantoorruimte delen

Naast het minimaliseren van de ecologische voetafdruk, is het delen van kantoorruimte vaak ook de voordeligste keus. Bij het huren van een bedrijfsruimte in Zevenaar krijgt u de mogelijkheid om een deelkantoor te huren. U deelt een kantoor met een andere ondernemer die ook beperkt een werkplek in het bedrijfsverzamelgebouw nodig heeft. Zaken als een bureau, kast, stoel, internet en de wekelijkse schoonmaak zitten bij dit deelkantoor inbegrepen.

CO2 neutraal reizen   

Het bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich op loopafstand van station Zevenaar, wat het ideaal maakt als u of uw werknemers graag met het openbaar vervoer naar het werk reist. Wanneer u de auto laat staan, en met de trein naar uw werklocatie reist, bent u CO2 neutraal. Treinen in Nederland rijden namelijk op windstroom, wat volledig duurzame energie is. Met het reizen middels de trein draagt u, net als veel andere Nederlanders, uw steentje bij aan het minimaliseren van de impact op het milieu.   

Een ondernemerscentrum met mogelijkheden  

ocdepelikaan.nl is een bedrijfsverzamelgebouw dat verschillende mogelijkheden biedt voor jouw organisatie. Binnen ons gebouw zijn verschillende flexibele werkruimtes beschikbaar. Ook biedt OC de Pelikaan een breed aantal standaard faciliteiten, die ondersteuning bieden gedurende uw werkdag. Denk bijvoorbeeld aan een algemene vergaderruimte, of het gebruik maken van een beamer voor presentaties aan de klant. Dit maakt ons voor verschillende formaten organisaties geschikt. Ontdek samen met ons de mogelijkheden, en kijk wat bij uw bedrijf past.

Mobiele versie afsluiten