Health & mind

Krijg Een Heldere Witte Glimlach Met Dit Eenvoudige Advies voor een tandenbleekset

mooie witte tanden met een tandenbleekset

Met een Tandenbleekset  kan je een geweldige, gemakkelijke manier om jezelf vertrouwen te stimuleren en zich te ontdoen van die gênante glimlach die je haat. Uw glimlach moet mooi en prachtig. Dat is waarom dit artikel bevat een aantal eenvoudige tips en trucs om je begonnen met het krijgen van die glimlach die je altijd al van gedroomd.

Probeer met behulp van wat citroen als je wilt een natuurlijke methode om je tanden witter te krijgen. Alles wat je nodig hebt om het te doen krijgen een citroenschil en zachtjes wrijven op je tanden elke dag totdat je de resultaten die u zoekt. Het is een snelle en gemakkelijke manier om zich te ontdoen van vlekken, en je bespaart ook een ton geld ten opzichte van commerciële whitening behandelingen. Met behulp van citroenschillen u de witheid van uw tanden te verbeteren zonder toevlucht te nemen tot de agressieve chemicaliën aanwezig in bepaalde whiteners.

Dit veroorzaakt niet zoveel schade aan de tanden als de whitening strips doen. U een paar minuten in de douche om je mond te spoelen met waterstofperoxide, en vergeet niet om een van het slikken als je spoelen. Doe dit een of twee keer per week.

Spoel uw maand met water na het drinken van koffie, thee, cola of rode wijn. Deze stoffen zijn berucht voor het vlekken tanden en de vlekken kan zeer moeilijk te verwijderen. Spoelen met water zal wegspoelen alle residu links op je tanden voorkomen dat de stoffen van langdurig contact met uw tanden en het veroorzaken van vlekken.

Naar een tandarts en betalen om je tanden gebleekt is zeer effectief. Bleken oplossing wordt toegepast op de tanden en het blijft daar voor ongeveer een uur. Maak je geen zorgen over smaak of brandwonden, omdat ze voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat dit met je gebeurt. Resultaten kunnen meestal worden gezien na slechts een sessie.

Blijf uit de buurt van wijn, koffie en sigaretten. Elk van deze items bevatten chemische stoffen die zich zullen hechten aan, en verkleuren, je tanden. Als u niet bereid bent om uw verbruik van een van deze te verminderen of te elimineren, dan moet je je tanden poetsen nadat je ze verbruikt. Als u ze onderweg gebruikt, u mini-vingerborstels kopen om mee te nemen in plaats van een tandenborstel mee te nemen. De schurendheid van deze vinger borstels reinigt je tanden.

Als u gebruik maakt van een bleekmiddel of bleekmiddel alternatief in uw whitening proces, wees voorzichtig niet te doen. Te veel bleken kan schadelijk zijn voor je tanden. Het is ook belangrijk om te weten dat als te veel gebruikt u de whitening fase passeren en maak een blauwe kleur aan uw glimlach van over-bleken. Wees voorzichtig bij het gebruik van bleken producten.

Mondwater is geweldig in het bestrijden van ziektekiemen, maar als je probeert om je tanden witter, kan het werken tegen je door het veroorzaken van vlekken en verkleuring. Om verkleuring te voorkomen vind een heldere of licht gekleurde mondwater dat is mild van smaak.

Bezuinigen op dingen waarvan bekend is dat ze vlekken op je tanden maken. Probeer te bezuinigen op koffie, sigaretten en frisdrank. Dit zijn allemaal dingen die bekend zijn om je tanden te vlekken. Als je elimineert wat de oorzaak is van je tanden om vlekken te maken, zul je ze wit kunnen houden.

Koop een tandenbleekset

Investeer in een set van tanden bleken trays om de beste resultaten te krijgen, terwijl het bleken van je tanden. Whitening trays zijn gemaakt van indrukken van je tanden en zijn een harder plastic dan de standaard rubberachtige trays opgenomen in vele whitening kits. U de trays van uw tandarts, maar beter nog, er zijn vele gerenommeerde fabrikanten van de trays online die bereid zijn om u de materialen en begeleiden u door het proces van het nemen van indrukken van uw eigen tanden thuis. Geef de vertoningen terug voor een set aangepaste trays. Trays zeer effectief houden het bleken product op zijn plaats, en besparen op de hoeveelheid product die nodig is om het werk te doen.

Zoals het al eerder in het artikel, zult u verbaasd zijn hoe gemakkelijk en leuk tanden bleken kan worden. En zodra je vooruitgang ziet, ben je nog meer verslaafd. Het hebben van mooie, witte tanden kan je leven voor altijd veranderen door jezelf vertrouwen te stimuleren. Pas deze tips en trucs toe om ervoor te zorgen dat u geweldige resultaten krijgt.

Related Articles

Back to top button